Long time no see..

publicerat i La mia Famiglia;
Det har varit lugnt här ett tag då jag verkligen inte haft lust att skriva helt enkelt.. Sen är ju bloggen min ventil och jag skriver ju för min egen skull. 
Allt är lite upp och ner just nu. Jag svävar i ovisshet på jobb och annat skit. 
Min mamma skulle få hjälp med behandling och jag körde ända till Storvik (mitt emellan Falun och Gävle) alltså 50 mil nästan en väg förra måndagen men hon fick panik och åkte med hem. Nu är vi tillbaka på samma igen. Hon dricker och tar tabletter. Fan varför ska det vara så svårt?? Jag orkar inte bry mig mera!! Jag orkar inte känna!! Oroa mig eller liknande! Alla säger att jag ska släppa det men jag undrar hur??? Hur släpper man känslor?? För sin mamma?? 
Ja så är det just nu iaf. Sen har jag ett ryggskott som vägrar ge sig. Va på massage och healing i tisdags men det har blivit värre igen. Blöööh känner jag just nu! Tror det blivit inflammation nu.. Och så jobba på det hela tiden.. Visserligen så är det skönt att röra sig men frågan är om det läker? Ja det är frågan. Nu ska jag dricka kaffe och bara vara en stund och sen får jag fixa lite mer här hemma. Puss på er


En typisk morgon hos oss

publicerat i La mia Famiglia;


Vet inte varför men mina hundar har en fetisch att slicka på mina ben/fötter 😳 
Haha ja alla har vi våra böjelser. Sen det där med ha det städat är stört omöjligt hos oss 😜 
Gick med i en sida på fb som heter familyliving the true story. Så jävla bra för det är verkligheten för många. Inte stageat som det är på nästan alla bilder man ser på bloggar eller sociala medier. 
Så såhär ser det ut när jag jobbar 😉
Jag försöker verkligen - tro mig! Men med den värk jag alltid har behöver man ta det lugnt ganska länge innan man kommer igång på morgonen och det första man tänker på är inte att röja! 

Min sambo (jag älskar dig) i all ära men han har inget sinne för renlighet. Sorry thats the truth.
Nu är kl 10 och jag ska åka om ca 2 timmar för jobb i 4,5 timmar. 

Nu ska jag njuta av mitt kaffe. Försöka få i mig frukost (har blivit väldigt svårt det sista) och sen klä mig för att jobba.
Så blir det stallet efter.. Ska försöka rida annars blir det att släppa honom idag igen och få ur lite laddning..
Puss på er 😊

Idag har jag tränat ;)

publicerat i La mia Famiglia;

Kass bild men hittade inget bra ritprogram på AppStore. Jag och Baxter tränade på att gå på volter runt två hinderstöd. Vi gick i en åttvolt och varvade med att gå på små volter runt bara ett stöd. Det går sjukt mkt lättare att rida när man har ett hjälpmedel som en kon eller hinderstöd/bommar. Han såg uppgiften mkt lättare också. 
Jag rider med gramantygel och jag vet att det är ett omdiskuterat hjälpmedel bland hästfolk, men jag använder den bara mkt korta stunder och släpper efter direkt. Idag behövde jag inte använda den öht. Han gick super och jag höll knappt i tyglarna. Jag vill rida med benen och sätet och det är målet med alla hästar jag sitter på. 
Han kunde gå i väldigt lugn galopp och fin trav runt alla övningar så vi prövade att göra galoppombyte och han fattade direkt :) 
Nu ska jag ta det lugnt en stund och sen blir det jobb. 
Puss på er!