Long time no see..

publicerat i La mia Famiglia;
Det har varit lugnt här ett tag då jag verkligen inte haft lust att skriva helt enkelt.. Sen är ju bloggen min ventil och jag skriver ju för min egen skull. 
Allt är lite upp och ner just nu. Jag svävar i ovisshet på jobb och annat skit. 
Min mamma skulle få hjälp med behandling och jag körde ända till Storvik (mitt emellan Falun och Gävle) alltså 50 mil nästan en väg förra måndagen men hon fick panik och åkte med hem. Nu är vi tillbaka på samma igen. Hon dricker och tar tabletter. Fan varför ska det vara så svårt?? Jag orkar inte bry mig mera!! Jag orkar inte känna!! Oroa mig eller liknande! Alla säger att jag ska släppa det men jag undrar hur??? Hur släpper man känslor?? För sin mamma?? 
Ja så är det just nu iaf. Sen har jag ett ryggskott som vägrar ge sig. Va på massage och healing i tisdags men det har blivit värre igen. Blöööh känner jag just nu! Tror det blivit inflammation nu.. Och så jobba på det hela tiden.. Visserligen så är det skönt att röra sig men frågan är om det läker? Ja det är frågan. Nu ska jag dricka kaffe och bara vara en stund och sen får jag fixa lite mer här hemma. Puss på er


Kommentera inlägget här :