en liten bildupdate

publicerat i

ja då va det en ny vecka ;) har vart jättedålig på mina uppdateringar nu, men man kan säga att det har varit fullt upp med pluggande sjuka barn och att umgås med min familj,,
Har lite bilder iaf som jag tänkte lägga in på lite händelser ;)


Min lilla dotter och jag ;)

Köket


Vardagsrummet


Alvas sovrum


Min söööta dotter ;)

Ja det var alles för idag ;) Har massa mer att läsa nu så det är vad jag ska sätta ögonen i ;)
Natti natti och puss puss

carpe diem

publicerat i

Det är vad jag känner i dag =) Fick vg på mitt dataprov och jag är verkligen SUPERNÖJD!!!! Hoppas bara att allt annat går lika bra nu =) Men jag tror att jag får sätta igång med svenskan om en liten stund :/ annars lär det inte bli något med den heller hmmm

Ja nu ska jag iaf gå och ta mig en lite cigg,, inte för att det är nyttigt men jag tycker det är förbannat gott ibland =)  Undrar varför ibland... Men men thats life =) Snart kommer jultomten ;) längtar det är allt en mysig känsla att se när barnen öppnar klappar och äta den goda maten ;)

Ullared ^^

publicerat i

Ja idag avgjordes tävlingen hos Foki och jag vann INTE, men jag hade inte väntat det heller ^^
Sitter och tittar på Ullared nu hahaha måste va deb mest pinsamma serie ever!!!

Men så är det hahaha!

Idag tar jag det lite lugnt för en gångs skull! Har faktiskt sovit en sväng på em. Va helt slut efter helgen med lite sömn..

Shit va hungrig jag är , väntar på min kyckling som jag tinar, sen blire smarrig kycklinggryta med ris =) är så gott nu när jag köpt hem riktiga kryddor, man kan ju smaksätta maten på ett underbarare sätt,, ja men det blir till att äta ensam :( barnen sover redan.. Vi åt pannkakor till middag förut , men jag är hungrig igen! Sen har jag ju bråttom i morgon och då är det bra med färdig mat =)

hugs and kisses