Godmorgon alla fina

publicerat i La mia Famiglia;
Jag kämpar på här och livet har sin gilla gång. Jag vet inte hur lång tid det tar innan man börjar känna sig mkt bättre men mest av allt beror min ångest och depression på smärtan. Hjärtklappningarna har jag väl för att kroppen är uttömd på energireserven. De är väldigt jobbiga och frustrerande men jag har blivit bättre på att hantera dem. Jag försöker nu att bara vänta ut dem när de kommer.

Jag börjar äntligen att kunna forma mitt hem så som jag vill ha det. Sakta men säkert byggs det upp på ett mkt bra sätt. Jag hatar att köpa nytt! Det finns ingen själ i det. Jag älskar att köpa gamla möbler! Det är så vackra och man vet att det finns en själ i dessa. Ska bara hitta ny bra förvaring till mina två minsta nu så de har någonstans att ha sina leksaker. Men det kommer tids nog. Sålänge får man stå ut med att de inte kan städa lika lätt 😏 
Inte så lätt alla gånger att ha en adhd mamma haha! 

Nu njuter jag av tystnaden som infinner sig i vårt lilla hus och jag dricker mitt kaffe. Det känns väldigt skönt att bara vara.
Som kuratorn sa så märker hon på mig att jag måste göra rätt annars hade jag inte tagit mig dit jag är idag trots min utbrändhet! Fint beröm 😊
Men jag är en fighter!!! På alla sätt! Och jag sover fortfarande inte på nätterna men jaja nu är jag ju pigg ändå. Galet! 

Vill bara berätta för er att försök älska livet och se det med öppna ögon utan att se allt ni inte har. Det är inte vad man har utan vad man gör med det man har som gör det! Lycka och kärlek ❤️😘

Gomorgon.

publicerat i La mia Famiglia;
Det haglar inte tätt mellan inläggen tyvärr 😉 men jag försöker kika in ibland. 
Hur mår jag nu då? Sådär faktiskt. Har tagit en varm dusch nu på morgonen för att jag ska åka till kuratorn och sedan snabbt till Näl. 
Sovit som en kratta inatt med. Sååå trött på att inte få sova, men va ska man göra?
Ska försöka åka till Ullared idag med min stora dotter som shoppingsällskap. Dan före julafton är en av de dagar som är minst folk på Ullared. 
Det är julklappar till de små barnen som hägrar. Sen får vi se om vi hittar annat. 
Har inte mängder med pengar som sagt men endel iaf. 

Trött som tusan nu men det får gå. Ska försöka iaf. 
Klarar inte åka till ngt shoppingcentra nu ändå.. 
Hoppas ni får en fin "vit" jul och att era nära och kära blir de som hamnar i centrum för julefrid ❤️🎅🎄🎁

God Jul ❤️❤️❤️


Godmorgon alla godingar!!

publicerat i La mia Famiglia;
Jag har haft det ganska kämpigt det sista (som det brukar ungefär) 😉 
Fick min diagnos för fibromyalgi för ca tre veckor sedan och den va ganska svår. Smärtintensitet låg på 95 från 0-100. Trodde inte själv riktigt att det va så illa men det förklarar den jobbiga huvudvärk jag alltid dras med. Sen är jag ju mitt upp i en adhd utredning både för mig sj och min mellersta dotter och det känns väl ganska jobbigt. Mig ville de vänta med för att jag är för depressiv ännu. Sen har jag vart med om en ganska märklig sak förra veckan och det är min behandlande allmänläkare som dog i förra veckan. Hej å hå. Jo då. Så ibland undrar man vad det är som händer. 
Så har nu fått en ny läkare och han trodde väl i princip att man kan medicinera bort både utbrändhet och fibromyalgi med hjälp av antidepressiva tabletter så det enda jag gjort den senaste veckan på dagarna är att jag somnat och somnat... Men jag sover inte på natten hur trött jag än är.. Men det är klassiskt för denna sjukdom.

Jo så ser det ut just nu. Sen vet jag inte så mkt mer. Är fortsatt sjukskriven till början av januari sen vet jag inte. De ska mixtra med mediciner har jag förstått..
Vill egentligen inte äta mediciner men vad ska man göra? Just nu har jag 75mg saroten och 20mg citolapram. Inte ngt speciellt så sett men jag tycker inte om det. 

Nog om den skiten. Annars så har jag och M beslutat att vi ska fortsätta trots allt som hänt. Han har verkligen överbevisat sig iaf och han satsar helhjärtat på oss som familj. Vi har fortf två olika boende men han är mest hos oss så det är härligt. Älskar min familj ❤️ 
Puss på er