Mitt hjärta..

publicerat i La mia Famiglia;
Värker.. Jag har blivit så otroligt sviken när jag som mest behövde stöd i livet. Och ja det formar dig. Jag är starkare än jag varit på länge trots att jag är skör. Jag tänker inte gå in på detaljer just nu. Men den människa jag känt i nästan ett decennium har visat sig vara ngt helt annat än vad jag trodde.
Så nu försöker jag få vardagen att fungera med mina tre barn på egen hand. Och samtidigt som jag är utbränd är det inte lätt alla ggr. Men jag kämpar och kämpar.. Det är det jag är bäst på.. Kan ju bara säga som så att kärlek tror jag inte på längre. Jag är så jävla klar med det så det finns inte! 

Idag är jag förbannad så in i bänken! Är trött på bullshit! Fuck of till allt! 
Uäck!!!
Kräks lite!
Men det är perfekt att rensa ut iaf med mitt humör! 💀💀💀💀💀💀

Ha de!

Halsfluss...

publicerat i La mia Famiglia;
Ja vi har haft sjukstuga nu i snart tre veckor jag och barnen... Jag har haft jätteont i halsen och feber i en och en halv vecka.. Men igår efter jag vart och fått penicillin så bröt det loss helt.. Då fick jag plötsligt nästan 39*C jippie! 
Jag låg bara här som ett streck.. Nu ska det väl vända hoppas jag... 
Joråsatte.... Har inte ro att skriva nu för tiden så det blir glest mellan gångerna.. Kan inte sortera hjärnan längre. Har fått utmattningsdepression eller utmattningssyndrom så jag har bränt ut alla energidepåer. Jag har aldrig återhämtat mig efter ansträngning. Ja det är mkt som krånglar så allt ska komma på samma gång.
Ha en fin dag iaf