Gosch! 29 år!

publicerat i La mia Famiglia;
Blir 30 år om pecis ett år idag! Hahaha var tar tiden vägen kan man undra ;) Mår aningens bättre just nu men hoppas givetvis att det håller i sig hela dagen så det inte kommer en attack i em och ger mig en nacksving.

Ja jag började dagen med att inte få ett enda grattis från hela familjen men det är väl som det ska :P Klart man hade uppskattat en frukost på sängen eller liknande och lite blommor på bordet när man kom upp men familjen är inte lagd åt det hållet..

Ska väl till stallet idag och det ska bli skönt med lite omäxling.. ska försöka baka cupkakes idag så vi får se hur de blir ;)

Ha en underbar dag i vårsolen alla underbara puss o kram

skit rent ut sagt

publicerat i La mia Famiglia;
ja inte nog med att jag har mått svindåligt haft värk i hela kroppen och feber så har jag nu jordens hemskaste krampanfall i magen....  så fort jag inte tar dimoren så ballar skiten ur men när jag tar den så blir det ju förstoppning ... så det blir ju hela tiden en ond cirkel! Fan säger jag bara!!!  Önskar inte min värsta fiende denna skit rent ut sagt!!

vad gör man en fredag som denna??

publicerat i La mia Famiglia;
Jaag mår riktigt dåligt just nu så det blir inte mkt gjort. Så jobbigt. Ont i hela kroppen + huvudet och illamående av smärtan.. och halsbränna på det.. hmm ja det finns ju roligare.
ja det blir nog M som åker på att handla.
mina nya naglar jag fick av syrran i present :) pok