Torsdag 31/1

publicerat i La mia Famiglia;

God morgon!
Vakna rätt tidigt idag, typ 04:30 haha.. Ah så jag har redan hunnit ta en del av disken som inte hanns med igårkv och även tvätta två maskiner!

Ska köra ungarna om en stund, men först är det Alva som ska fixas i ordning ;)

Jag har hittat ett mirakelgrus som gör att vi kan komma upp för backen trots isgata!!! Lavagrus, ecogrus hette det men det är gjort på lava vad jag kunde förstå ;)
Det är ganska dyrt men det är det värt om man slipper slå ihjäl både sig och barn!!!
Ja så vi får se hur det funkar på snö is..

Fick shoppat på loppis igår en massa matnyttigt :) fick kläder till mig och mormor och lite grejer till köket, bl a underlägg till tallrikarna och sånt när vi äter så vi kan spara bordet lite. Och sen en paradhylla, kryddkvarn och teskedar grytunderlägg, en mugg som Alva ville ge mig, en termos och annat smått o gott ;)

Förra gången fick jag jättefina trasmattor och mängder med fina kläder till barnen. Men man måste ta sig tid att kolla annars hittar man inget.
De säljer ut alla kläder för 2kr/plagget för att de måste få utrymme och allt jag fått tag i är i jättegott skick! Tur att man jobbat med secondhand så man vet hur man ska titta :)

Annars rullar det på som vanligt här hemma så det är lite jobb här o där och vi fixar och donar här hemma för att få ordning på allt :)
Skönt att min grejaranda har smittat av sig så att vi får ordning och reda här hemma ;)

Hoppas ni har en superfin torsdag mina vänner och akta er för stormen.. Pok

Dags att ta upp resten av ligan...

publicerat i La mia Famiglia;

Uppe tidigt idag.. Riktigt trött trots hyfsad sömn inatt, men men bara att bita i det sura och köra på.

Nu har mina bryn läkt nästan helt och det fattas inte mkt färg efter vilket känns bra 😁 då vet jag att jag gjort rätt och att det funkar! Man går som sagt aldrig lika djupt som på en traditionell tattoo!

Ska jobba ikväll igen trots min lediga vecka 😜 men det gör inget är bara glad att jag får mkt timmar! Har lämnat planering på semester nu också får se om den går i lås. 26-27 och 32-33 har jag valt! Bara att hoppas på att semestern blir varm!!! Jag vill ha en riktigt varm sommar nu men förhoppningsvis blir den det med tanke på snön och kylan vi har nu.

Får se till att fixa make idag innan vi åker för det är inga nådiga ringar man har just nu hahaha! Är så sugen på att gadda igen nu hoppas att det blir mer nu snart så man kommer in i det riktigt mkt igen 😄

Ska iaf göra min första ögonbrynskund på fredag. Nu under första tiden tar jag 300 kr så ni som är intresserade får gärna komma!
Pok