Tröttmössa!

publicerat i La mia Famiglia;
Uppe 06.40 och riktigt trött. Känns att det är den tiden i månaden. 
Ska göra ett ärende nu på morgonen så vi får väl se hur det går sedan. 
Tanken är att vi ska fixa iordning ett rum men vi får väl se hur det går. 

Jag vill åka till tippen iaf! Och bli av med allt skräp!!! Så det får det bli idag! Måste ha en släpkärra bara. 

Sen blir det stallet en liten sväng. Fick lov att använda granna på Baxter så jag slipper tjafsa med honom. Jag har ju fått mig en låsning i vänster sidan!  Har nu därför bokat en tid hos min massageterapeut. Han healar oxå så det är väldigt bra när man går dit. 

Måste gå till optikern oxå och köpa mig ett par nya glasögon. Och göra en ny synkoll för det har nog försämrats en del. Ser ju suddigt väldigt ofta plus att jag får mkt huvudvärk.

Så nu ska jag ta på mig kläder och åka så vi höres senare. Puss o kram på er!En riktig höstmorgon.

publicerat i La mia Famiglia;

Är egentligen inte ett big fan av det kalla även om det är vackert för blotta ögat. 
Anledningen för mig är att min värk blir tio ggr värre än på sommaren. Därför njuter jag fullt ut fast det blir olidligt varmt vissa dagar. 

Har som sagt vart i stallet några dagar denna veckan men nu har jag fått en låsning i vänster axel/arm. Så vetitusan om det blir nån mer ridning nu.. Fast Sanna kan jag ju rida idag 😊

Ikväll blir det idol. 
Mysigt måste jag säga. 

Kallt har vi nu. Inne alltså. Måste köpa förlängningskablar så att det blir ordning på elementen här hemma. Så det står väl på schemat idag. 
Ah skönt att vi ska bli av med all skit nu. Vi rensar både inne och ute på skrot och dyligt.  Nu ska jag köra igång dammsugaren. 
Ha en underbar dag därute! ❤️

Ja nu är det tidigt.

publicerat i La mia Famiglia;
Tidig morgon.. Okristligt tidigt. Men men bara att gilla läget och se det från den ljusa sidan... Inte lätt när det är kolsvart men men.. Snart åka till jobbet. Börjar 08.00 men får åka redan 07.15 så strax ska det väckas ungar och kläs på för att åka.

Ja idag är det en lång arbetsdag, men får hoppas att den går fort. Undrar vem som pratar bredvid munnen? Ingen ide att forska i det! 


Ha en underbar dag alla fina ❤️