Ska bara berätta..

publicerat i La mia Famiglia;
..att jag stängt ner min fb. Tror jag behöver släppa det stället ett tag..
Är stressad inombords och det stressar att man måste gå in dit varje ledig sekund! 
Så nu är det gjort iaf. Jag har min blogg och instagram kvar och telefon går att nå mig på för de som behöver. Puss på er 😘

Vet inte hur många..

publicerat i La mia Famiglia;
... Ggr jag tänkt skriva denna veckan, men det bara faller ur. En kämpig vecka minst sagt. Hjärnan är blockerad. Tappar saker (tankar) hela tiden. Glömmer att jag tar bilnyckeln och skäller på min sambo vart han lagt nyckeln när jag håller i den i handen.. Skrämmande kan jag säga. Det är då man förstår att ngt är fel. Känner fortfarande ingen glädje ännu.. Inget är jag sugen på att göra. Vill helst bara ligga i sängen och sova. Men det går inte med tre barn. Men idag ska vi ha barnvakt och bara vara. Det ska bli skönt. 
Har tappat allt just nu. Har en djup depression och det ska gå att ta sig ur den. Men jag hoppas att det släpper. Jag får nog ge det tid. Har så mkt jobbigt jag gått igenom och inte bearbetat. Jag måste åka till graven. Har inte vart där sen begravningen. Är rädd för att falla.. Men det är ju redan försent. Nu har jag fallit och då kan man lika gärna köra...
Jag älskar min familj och barnen är min glädje, men jag märker att tålamodet är noll.. Jag klarar inte trotsen som Tilde har just nu. Blir arg för alla möjliga bagateller. Och jag är inte sån egentligen. Jag fiskar inte efter massa tyck synd om mig nu men jag är ärlig i mina känslor framförallt för mig själv. Jag har sett det påväg länge nu men jag har inte känt att jag har ngt val. Nu ska jag koncentrera mig på att bli frisk. 
Nu ska jag bara vara! Puss på er

Ja det känns sådär

publicerat i La mia Famiglia;
Jag har vart i sängen mestadels av dagen. Startade med att gråta i attacker hela natten och hela fm.. Sen har jag bara suttit still tills jag faktiskt la mig och slumrade ett par timmar. Jag har inte orkat varken det ena eller det andra. Och jag har ångest för allt just nu. En person tror mig inte och det känns förjävligt. Ngt jag lärt mig är att man inte behöver berätta allt för människor i sin närhet. Och framförallt inte chefer osv. Det känns som att man måste bli ännu bättre eller ännu hellre jag ska ha en hel arme med människor omkring mig som kan ta mina "jobbiga ungar" som springer och klämmer sig och blir magsjuka och allt vad det är för konstigheter de hittar på. När de inte kan vara på förskolan då. Tyvärr har jag inte det! Det är jag och M själva fast oftast är det jag själv som får ta allt. Oftast när jag är ledig. Men samtidigt kan det tyvärr hända grejer även när jag ska jobba. 
Äh jag orkar inte hålla på att ha ont i magen ligga sömnlös för att jag ska ha ångest typ som att jag skulle gjort fel??!! Jag skiter ju inte jobbet för att göra roligare saker! Vårdcentralen i 7 timmar är ju jättekul med två överaktiva ungar??!! Och ytterligare tid på Näl för att ändå inte få till nåt.

Nu har hennes sår under nageln äntligen öppnat sig iaf och det rinner gulgrön sörja+vätska från det. Fingret är mer svullet idag än igår. 

Ngt positivt om dagen är att jag och småtjejerna fick duschat så vi är rena iaf. Nu blir det inget med hästen idag heller. Men det får va så.
Jag ska snart sova med mina fina barn. Är megatrött! 
Natti natti 💖