31/8-13

publicerat i La mia Famiglia;

Skulle gått ut idag bland alla fulla godingar i tälten men jag har blivit av med min plånbok med leg och kontokort rubbet! Mm så kul! Sen har jag haft en riktigt dålig dag!!! Har känt mig väldigt down hela dan :-/

Mkt som liksom gör att man känner sig tung. Har stora bördor att bära ibland. Ja, men jag har ändå världens bästa familj och sålänge jag har er har jag allt jag behöver!

Nu är det bara sex veckor kvar!! Gaah!! Blir tokig ! Blir ju alldeles knäpp haha.
Är så nervös! Men nu vet jag att det är rätt beslut iaf :-) ❤

I'm so fu****g tired of this shit!!

publicerat i La mia Famiglia;

Nä det gick inte över i magen!! Va fan ska jag göra! Jag orkar snart inte mer!! Det är ju alltid så att jag får jätteont och är jätteförstoppad och när det väl kommer ut då töms hela systemet och sen tillslut så går det bara rakt igenom tills jag tar en tablett som stoppar upp och så börjar cirkusen om!!

Är så ofantligt trött på att ha dessa problem med min mage. Har ju vart så sen jag föddes snart! Suck!
Ska lämna mina små på dagis nu så får vi se hur det går .. Tur det inte är långt! ❤

Hej svejs!!!

publicerat i La mia Famiglia;

Nu är det nära!! :-D
17/9 ska jag på konsultation för att göra op! Ja jag ska fixa mina bröst :-) efter tre barn så har de förlorat sin forna snygga fyllighet! ;-) kan verka ytligt eller korkat men det är Min önskan och Mitt val och Jag har Möjligheten!!
Jag är nu färdig med att skaffa barn och jag har fyllt 30 och jag har lovat mig de senaste 9 åren att jag ska göra op när jag är 30 :-D
Annars är jag nöjd med mig själv, kunde ju gå upp ngr kilo men det kommer nog :-)
Ja det är blandade känslor haha ngt som jag längtat efter så många år och nu är det verklighet om drygt en månad samtidigt som man är orolig för ingreppet givetvis. Hmm ja men det ska nog bli bra :-)
Dags att sova nu för imorgon är det jobb ❤