Life is beautiful!!!!

publicerat i
Mitt liv har tagit en vändnig utan dess like!!! Att man kan bli såhär lycklig med sitt liv det är helt sjukt ;)
Precis som att bitarna faller på plats och det känns all mödan värd att sträva för!!
 Så alla ni som har det jobbigt i och runt livet jag lovar det är värt att kämpa för man fåår belönig bara man tror på det själv! Sen kommer det inte på en timme det är en lång process men tillslut kommer det ! Och jag lovar ,du kan uppskatta lyckan på riktigt!!!
 ALLA människor är värda att få känna äkta lycka!! Härligt härligt är det iaf!! Och jag älskar att jag lärt känna nya människor som också är fantastiska;)

lite nya bilder skadar inte kanske hahaha ;)

Alva drog ut en tand igår som inte va lös!!!! hon satt med en snorkel i badet och så fastnade den i tanden, men istället för att ropa på mamma så drar hon bara hahaha!! mammas o pappas tös det ;)
Vega

publicerat i
Äntligen!!!! jag har hämtat hem honom;) min lilla stjärna fast vega betyder ju största stjärnan ;) han är född 18/12-09 och är alltså precis fyra månader.. Jättesnäll lugn fin och go eller underbar mot barnen!!! Det bara klickade när han skickade bilderna så vi var nere i Hillestorp som ligger cirkus 2 mil från Gislaved alltså ca 20-25 mil härifrån i småland hahaha.. Gittan åkte med mig och barnen så vi hade en trevlig liten roadtrip hehehe..
men här har jag några sköna bilder på honom iaf;) (medans jag skriver detta ligger han och sover i mitt knä)Så söt<3<3<3
han har redan börjat leka med mig och barnen och han följer mig som en liten svans!! nu är lyckan fullkomlig!!
Han är korsning mellan dvärgpinscher och pappilon ;) mycket lyckad kombination tycker jag ;)
Puss på er!!!

buz

publicerat i
Jag gick ju med i något som heter buzzador för ett tag sedan men nu tror jag att jag behöver rekrytera lite folk så är ni sugna på att prova ny produkter GRATIS så kan ni följa min buzzadorlänk hoppas att det ska fungera för er ;) lycka till!!!

Inbjudan från Emelie Mathiasson
Hej
Jag har registrerat mig som Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är emelie_mathiasson):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=emelie_mathiasson>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=emelie_mathiasson</a> 

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
<a href=http://www.buzzador.com?refstr=emelie_mathiasson&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=emelie_mathiasson&lang=SE</a>

Hälsningar

emelie_mathiasson