Mysig dag idag!

publicerat i La mia Famiglia;
Först va jag och mina små hos mamma. Och jag hade fixat ärenden åt henne. Men sen fick jag Goa problem med magen. Slarva i måndags och åt en hamburgare som inte va glutenfri. Smart nej.

Ja ja efter mkt om och men så fick jag slängt ihop middag iaf och sen la vi oss på soffan och vila. 
När sambon kom va det dax att åka och hämta Alva och Maria på stallet och byta täcket som va för litet 😝 
Hittade lite benlindor och boots på Tre Hästar som jag behöver sen. Och benpaddar som jag måste ha under lindorna. 
Ja det blev det ena och det andra 😊 älskar ju att de har en begagnatdel! Det är ju kanon! Får ju nästan nya grejer för en 50-lapp. Nu ska jag sova gott och drömma om mitt nya liv som hästtok igen 😉 puss på er

Skulle skriva..

publicerat i La mia Famiglia;
Massor egentligen, men har inte ork eller motivation. Är trött, vaknade för tidigt. Så det blir sova snart istället och ta nya tag i morgon. Torktumlaren har pajat btw så nu växer berget 😕 men skulle beställa ny troligtvis som förhoppningsvis kommer snabbt. Och då blir det en med värmepump 8kg. Bra att ta tillvara på värmen. Puss på er

Godmorgon!

publicerat i La mia Famiglia;
Ja uppe tidigt idag minsann! Min lilla sambo är svårväckt men det är inte jag. 05.00 ringer larmet och han vaknar inte men jag såklart. Upp för att väcka honom. Jag klarvaken han somnar om. Jag kan inte somna om när jag blir väckt så.. 
Jaja jag får ut mkt av dagen 😉 

Idag blir det att åka och byta täcket 😜 det va lite tajt bak. Fram såg det helt ok ut men men. Drygt en månad kvar nu tills det är dags att hämta gossen! Längtar som en tok! 

Lång dag igår och idag hoppas jag på en lugnare dag. Nu ska jag mysa med kaffet och Nyhetsmorgon! Puss på er