Ligger sjuk X(

publicerat i
Eller ligger och ligger, går på ibumetin för att kunna vara uppe och greja! Det är ju fredag före första advent så det behövs fortfarande fixas! Har snart fått upp allt jag behöver men mina ljusstakar är borta :O

Hatar när man flyttar för allt går upp i rök!

Vi fick flyttat tvättstugan igår!!! Sååå underbart!! Nu ska det bara fixas en slang till tömningsvattnet, sen är det fullt igång! Och vi gjorde som så att vi ställde dem jämte varandra och en bänkskiva ovanpå! Fy va härligt att ha det där med en riktig arbetsbänk!

Måste dock städa ur duschen idag eftersom vi sågade där igår, måste ju duscha sen och kan ju inte ha massa spill där!

Här kommer lite bilder på julpyntet iaf :-)

trött tjej

publicerat i
Har grejat oavbrutet hela dagen och så fick jag min anställning bekräftad idag av chefen :-D så nu är vi nöjda och glada allihop hoppas jag ;-)

Ska upp svintidigt till morran så det är väl bäst att sova nu... Ska jobba då så får hämta mamma som får vara barnvakt.

Så skönt att jag kommit igång att sola igen! Börjar redan känna mig piggare! Sov gott alla änglar puss o kramlängesen..

publicerat i
Har jobbat hela helgen. Och sen har jag grejat som en galning! Håller på med julstädning eftersom det är första advent nu till helgen och jag jobbar hela helgen.

Har köpt färg nu så håller på att måla om lite möbler! Blir så fint! Sen köpte jag en ny vattenslang till tvättmaskinen igår eftersom vi tänkte flytta den och torktumlaren.

Ja annars händer det inte så mkt mer än att det ska upp fler gardiner och sånt här hemma och jag ska ta fram våra ljusstakar och stjärnor.

Ska nog köpa en gardin till. behöver fyra längder i köket,och just nu har jag bara två.
Vet inte vad jag ska ha i de andra rummen.

Nu har det äntligen blivit en fast Pan på jobbet! Jag ska alltså få en anställning via brukaren. Och sen har jag fått till ett möte på slottet, där det finns plats för Liv och Tilde! Är så glad!! De har precis öppnat en avdelning till eftersom trycket har vart så hårt. Så på torsdag ska vi dit och sen ska vi prata om när inskolningen ska börja när vi väl är där :-)

Nu ska jag fortsätta njuta av kaffet.
pok