Igår va en bra dag!

publicerat i La mia Famiglia;
Vi va ute vid havet jag och Madde och våra barn. Jag njöt i flera timmar! Jag blev lugn och avslappnad och va på ganska bra humör hela kvällen! Det va bara när de små inte ville lägga sig som jag blev en aningens irriterad men det gick över sen.
Har vaknat flera ggr inatt igen. Bl.a vid tre och då fick jag inte luft. Och nu i morse vakna jag med strypångest!
Skitkul! Fick ta mina medeciner direkt. 
Är dessutom väldigt svullen när jag vaknar varje dag fingrarna är som korvar.. Nu syns det inte så på mig så eftersom jag är så smal för övrigt. Men jag känner det väldigt tydligt.. Det tar flera timmar innan stelheten släpper någorlunda.. Är så trött på min kropp och hjärna som inte talar samma språk! 

Just nu kan jag inte sitta i solen. Har såna hjärtklappningar sen jag vakna. Kul att vakna med det. Bläh!! 
Undrar om man någonsin kommer bli normal igen 😢 
Är ju alldeles förvirrad hela tiden. Glömmer hur jag ska köra till platser jag kan i sömnen och glömmer vad människor säger. Glömmer varför man lägger på telefonen eller vad vi sa.. Allt kom över en natt. 
Jaja.. Det är såhär just nu och jag måste acceptera det. Jag måste ta det med ro allt som ska ske nu.. Det är väl dags att ta tag i allt man försökt rymma ifrån.. Genom jobb och plugg till 200% hela tiden..

Puss på er 😍

Sunshine

publicerat i La mia Famiglia;
Längesedan jag va här inne nu.. Har dock inte blivit bättre än.. Tvärtom sämre för det har knäckt till i ryggen nu igen så börjar misstänka diskbråck. Kan inte va normalt att ha så ont i ett år.. 
Det kan ju inte vara ett vanligt ryggskott?

Kan fasen inte ens ta på strumporna.
Hjärtklappningar å ångest på det.. Mm.
Men jag har varit hos min fina häst och myst varje dag! ❤️
Det ger riktigt mkt lycka i bröstet. Men det gör samtidigt ont att inte kunna rida just nu. Men jag ska rida igen!!
Snart så!
Ja så är det just nu. Mest blir det att sätta sig och resa sig. Försöka hänga tvätt.. Försöka fixa saker hemma så man upprätthåller det fräscht. 

Är lycklig i mitt liv med min familj känner en sorg över att inte klara arbetet just nu. Men man har bara ett liv. Jobb finns alltid. 
Nu ska jag ta en kopp kaffe.. Puss på er!! 😄❤️