tisdag

publicerat i
Idag har jag umgåtts med Sofia =) en underbar tjej! Känns så skönt att man har fått så många nya fantastiska vänner, både tack vare lärcentrum, men också facebook och bloggen,,

JAg är ju en människa som är ärlig, jag ljuger inte om det är skit.
Varför ska man hymla med sånt .
 Har ju haft svårt med aptiten det senaste men nu äntligen börjar den komma tillbaka till mig och då är hela slaget vunnet för mig =)
 Det enda som känns jobbigt just nu är att jag inte får min lägenhet förrän på måndag och jag får mellanlanda hos mamsen eftersom det är närmast.. Men livet är byggt på nödlösningar hehhe

JAg är iaf inte lika deppig längre det känns skönt också att man vet att det finns så mycket fina människor som bryr sig om lilla mig??!!! Fantastiskt!! Tack för det iaf!!
JAg är en väldigt ärlig människa överhuvudtaget skulle jag tro..

Just nu sitter min underbara sjuka lilla dotter uppkrupen i knät på mig och gosar in sitt lilla huvud i min haka och mitt bröst hon är och min stora dotter de är det som gör livet värt nånting!!! För utan dem hade jag haft INGENTING,, även om jag som människa är bra på ganska mycket,, men det jag är bäst på är att lära mig =)
Och tro mig det gör man varje dag=)

Hoppas att mina döttrar inte ska behöva gå igenom lika mycket svårigheter i livet men jag ska göra mitt bästa att skydda dem,, och kan jag inte skydda dem ska jag iaf fall finnas för dem varje sekund de behöver mig....

en liten update

publicerat i
Har väl inte så mycket att uppdatera egentligen,, hehehe
Kärleken är som den är just för tillfället,, JAG har ju iaf upptäckt att jag har underbara vänner omkring tack för kommentarer =)

Men nu ser jag fram emot nya tider längtar efter att komma in i min lägenhet den ska bli så hiiimla fiiiiin!!!! Ska göra ett underbart hem till mig och barnen, och som min pappa säger jag ska satsa på mig själv och min utbildning och min egen utveckling för det är först då jag kommer att nå de högre höjderna,,

Sen kan alla skitmänniskor som försöker sätta sig på mig dra åt pipsvängen för erat äckliga kletiga energitjuvande fastnar inte på mig längre och det känns så himla skönt att veta att ni kommer att få erat ni också,, men det kommer att slå trefaldigt tillbaka, och så är det med allt man gör, både gott och ont!!
Det bästa med detta är att jag behöver inte lyfta ett finger utan detta sköter universum eller vad det nu är åt mig ändå!!!! =)

Men nu kommer det snart bli ordning och nästa vecka flyttar jag och det ska bli så skönt att kunna få riktig ordning och jag ska bjuda hem alla underbara människor in i mitt hem =) ha det bäst så länge mina kära bloggläsare kul att ni följer mig=)

Okt. 17, 2009

publicerat i
Sitter här nu i huset ensam med min lilla dotter.. Mathias kör bort sina saker idag så jag väntar på att han ska komma och hämta det sista,,

Undrar hur han tänker den mannen.. Allt förändrades på en morgon,
Ville inte bo med mig längre, konstigt! jag här ändå gjort allt för honom och det kanske är det som är felet.
Jag har väl varit för tillgänglig, för trygg.

Jaja nu har han flyttat iaf och så är det, jag tänker va jääävligt själv länge nu! Ska inte ha nån man som ska vända upp och ner på hela min tillvaro nätack!!!!
Konstigt att det inte kan finnas någon som kan uppskatta en för den man är..