Sitter med färg i huvet ....

publicerat i La mia Famiglia;
Gött att få bort utväxten! Vart i stallet idag oxå då syrran passade mina ungar guuud så skönt att få egentid! Att bara få njuta av att bara vara :D

Mannen har köpt hoj nu så det är nog det enda han har i skallen :P En riktig bebis hahaa
Men vilket underbart väder vi haft nu de senaste dagarna man blir så lycklig i själen då ;)
Idag är det varmt men mulet och fruktansvärt blåsigt. Men det gör inget man får ju njuta när det kommer :)

Ska bara njuta hela helgen och bara vara i stallet och hemma osv. Så gött :)
Puss o kram

Måndag 25/6

publicerat i La mia Famiglia;
Jahopp! Måndag igen och REGN!! Jag beställde ju sol hela tiden nu! Men icke sa nicke! Jag VILL INTE ha mer regn nu! :( Sommar sommar var är du! Snart är det ju bara en månad kvar och sen är det höst och vinter ORKAR inte! Jag har verkligen inte möjlighet att åka utomlands detta året har lite annat jag måste göra. Ska ta tag i massa saker nu. Woah! Känner mig stressad nu igen fan också!

hahah så typiskt mig! Men men jag ska försöka hinna med allt jag vill. Så nu ska jag sticka och handla iaf tänkte jag så att vi får lite middag puss o kram!

Midsommarhelgen har nåt sitt slut

publicerat i La mia Famiglia;
Men den har vart sjukt lyckad med mkt vänner och familj och skratt.
Vi har sovit sjukt lite i natt men det gör inget för vi hade så roligt! Ibland önska man att man kunde spela in allt för att visa det som händer men vissa saker får man helt enkelt spara i sitt hjärta :)

Nu ska vi ge barnen kvällsmat jag och syster och sen ska barnen nattas för de är trötta och vi med så det blir tidig sänggång ikväll :)
Godnatt!
Puss o kram