Vilken morgon!

publicerat i La mia Famiglia;
Vi starta hela familjen med en försovning på 1,5 timme. Bara att masa sig ner och väcka den stora fröken och sen slänga i sig en tassimo kaffe. 
Idag ska vi åka till U-a och träffa talpedagogen och sen vidare till BVC med lillan. De vill inte ha syskon med på BVC - men hur tänkte de då? När man får en tid kl 15.15? 

Förkylningen är inte bättre tyvärr.. Den har bitit sig fast i alla tänkbara gångar och det är fortfarande infektionsfärgat blääh !! 
Ja det blir fortfarande att använda nässpray och bricanyl och molipect.. Rökningen hjälper ju inte till alltså men f-n va det ska va jobbigt att sluta.

Nån ridning är det inte tu tal om då vi har en naturligt anlagd skridskobana i paddocken! Har inga planer på att testa baxters skatingkunskaper. Inte chiqans heller för den delen! 

Jag va så käck förra veckan då jag införskaffade mig en såndär veckodosett för mina vitaminer så jag inte ska glömma ta dem 😏 haha men jag glömde visst ändå 😜
Helt otroligt! 

Köpte ny B-vitaminkomplex och D-vitaminer på hälsokost (life) denna gången iaf. Har köpt på Ica och Apoteket innan. Tänkte lite ekonomiskt att jag dock får äta upp de jag har innan jag öppnar de nya 😉

Idag blir det då istället att hänga upp en gardinstång i sovrummet som vi kan hänga kläder på. Köpte (till mitt stora förtret på Ikea igår då jag höll på att bli galen eftersom de smet hela tiden) tre stycken extra långa vita gardinstänger som ska upp i köket och vardagsrummet.
Ja det blir nog fin fint 😊
Nya soffan ska ju komma i veckan också 😁 
Känns spännande att köpa grisen i säcken 😳 sambon sa att jag blir skyldig pengarna om den är skit! Haha sa jag.. Men vart ska jag ställa den sen då Om han vill ha en annan? Haha ja ja det blir ett senare problem. 

Nu ska jag typ snyta mig igen för 8 miljonte gången på dessa dagar.. Min stallkompis tyckte jag skulle göra ett experiment och samla allt från hela förkylningen eftersom jag frågade hur mkt kan det egentligen komma ur en näsa? Jag övervägde snabbt och avböjde förslaget. Blir hemskt mkt skräp kände jag.

Ha en fin da därute och puss på er 😘
Kommentera inlägget här :